Kategorier
Stockholm

Träskrunda

22° och hällande sol hade ändå varit för varmt, så jag behöver inte ha dåligt samvete för att pinnarna i skogen inte blir besökta denna vårdag. Tar istället en lugn runda runt träsket och har sån tur att jag ser just de arter jag önskar se, rörhöna och svarthakedopping. Fågelsångsappen fortsätter att övertyga, nu knäpper den tre arter på samma inspelning.

Gräsand.
Rörhöna.

På gården leker småkillarna utan t-shirt och blir insmorda med solskydd av pappa. Nere på tennisbanan susar diverse forehands och backhands över och i nät.

Tänker att jag ska försöka sälja eller skänka bort min motionscykel, när jag väl är pensionär och har tid. Och kanske annat också. Det är ju bara några månader bort nu.

Ta mig tusan om det inte blir en eftermiddagslur också, innan matlagning och tv-fotboll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Träskrunda”

”22° och hällande sol hade ändå varit för varmt, så jag behöver inte ha dåligt samvete för att pinnarna i skogen inte blir besökta denna vårdag”. Du har humor du och det kan man inte leva utan. hahahahaha! Jag skulle DÖ om inte mina tre söner hade fått ärva min pappas humor. Så jag lever fortfarande. Så vackra fågelbilder från Sarvträst.

Stängt för kommentering.