Kategorier
Stockholm

Klämmig dag

Det är skönt att veta att jag kan sova ut men jag vaknar ändå runt kl 6, utan att kunna somna om. Istället får jag ofta ta mig en förmiddagslur och jag undrar om inte den är skönare. Å andra sidan, eftermiddagsluren är inte dum den heller.

Vad göra denna klämmiga fredag mellan Kristi Himmelsfärd och lördag/söndag? Fortsatt städning, tror jag. Bäst att passa på när det står en container på vändplan och jag har lusten. Det är en viss tillfredställelse att se tomma hyllor och lådor, som dock snabbt fylls med annat skräp. Dammsugaren är ett bekymmer, tycker inte påshållaren sitter som den ska och fattar inte hur jag ska få den att göra det. Manualen har fortfarande inte dykt upp.

Men nu, frukost!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Klämmig dag”

Stängt för kommentering.