Kategorier
Stockholm

Gin & Djang

Sakta men säkert hasar jag allt djupare in i den abstrakta världens virvlar, där inget är vad det ser ut att vara, om det nu över huvud taget ser ut att vara något. Är tveksam till om mina stackars följare vill hänga med hit. Statistiken berättar sitt tydliga språk, följarna blir kvar i den begripliga världen. 

Är riktigt nöjd med denna! Repor, skråmor, fläckar! Skulle kunna vara en etsning.

För nåt halvår sen fick jag nya grannar i lägenheten mittemot men de hann knappt bygga om köket innan de flyttade vidare och nya flyttade in och i ettan på bottenvåningen flyttade nån ut förra helgen vad jag kunde se. Visste jag vart kanske även jag skulle flytta, det börjar bli dyrt att bo här. Nynäshamn?

Två dagar ledigt och det blir lite foto och kanske mat och dryck med Percival C. Fernausky. Ska lista mina pensionsfix och försöka beta av dem. Gillar inte sån´t.

Nästa vecka ska jag köra bild i halvklass á 3 lektioner per grupp. Det blir något att bita i, hur hålla eleverna engagerade så länge? Under tiden ska min lärare köra NTA-experiment (naturvetenskap, teknik och matematik) med andra halvan av klassen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Gin & Djang”

Stängt för kommentering.