Kategorier
Stockholm

Sthlm

Hej då, Matti! säger nån i min dröm. Hej då, ropar jag tillbaka ut i sovrumsmörkret. 

Slänger in en trio svartvita obegripligheter på Insta, på Fejan nöjer jag mig med en. Tills vidare. Petar in det jag har kvar senare under dagen så följarna inte sätter frukosten i halsen. Vilket de sannolikt redan gjorde när de såg den första. Behöver sen fylla på bildförrådet under helgen, eller ta en paus från publicering. Kan mycket väl bli det senare.

8 190

… ton koldioxid per år släpper en amerikansk dollarmiljardär i genomsnitt ut, enligt en ny granskning publicerad på nyhetssajten The Conversation. Det kan jämföras med en invånare i Niger eller Tchad som ger upphov till omkring 0,1 ton koldioxid per person och år…

Nedsippringsteorin (trickle-down) betecknar antagandet att införandet av skattesänkningar eller andra ekonomiska fördelar för företag och höginkomsttagare indirekt bidrar till att förbättra de ekonomiska förhållandena för befolkningen som helhet. Begreppet förekommer vanligast i USA och kommer ursprungligen därifrån.”

Nog sipprar det ner alltid!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Sthlm”

Var det sjömanskyrkan eller????
Hoppas du blir dollarmiljonär snart så att du slutar racka ner på dem som redan är det. 🙂 De har ju jobbat för det, du jobbar också bra och är nära där.

Förstår inte din vurm för miljonärer. De har inte jobbat för det, det har de underbemannade gjort, de i skola, vård och omsorg, miljonärerna har gjort vinst på underbemanning, bristfällig utrustning, urval av elever och vårdbehövande.

Stängt för kommentering.