Kategorier
Stockholm

På det fjärde ska det ske…

Söndag och i dag ska det banne mig ske, mina pensionsärenden ska kirras! Annars må jag tvångsdoppas i det bajsvatten som läcker ut i stadens vattendrag efter veckans regn och därpå följande översvämningar.

Är väldigt nöjd med den här bilden. Det jag såg först var den ljusa kvadraten i fönstret. Och det blir en galen komposition med stupröret och den ljusa remsan högst upp, spindelväven ej att förglömma.

Mitt i den gastkramande avslutningen av Champions league kommer pushnotisen: Boris Johnson har gift sig i smyg. Plötsligt vet jag inte längre vilket ben jag ska stå på. Chelsea slår Manchester City, underdoggen vinner eller om man så vill, ryska miljarder slår saudiarabiska dito.

I eftermiddag kollar jag, om inget oförutsett trillar ner i skallen på mig, finalen i Svenska cupen, Häcken mot Hammarby. Håller tummarna för Hisingens stolthet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”På det fjärde ska det ske…”

Stängt för kommentering.