Kategorier
Stockholm

Vitt rep

Min dator vill uppdatera sig och då måste jag klicka på ”starta om”. När jag gör det hänger sig skiten och jag ser bara ett snurrande hjul mot svart bakgrund. Rogivande förvisso, men inte riktigt avsikten. Startar om manuellt och sen startar den om en gång till själv, dock utan att uppdateringen genomförs. Upprepar proceduren, samma resultat. Men snart beställer jag en ny Mac, ska bara jobba färdigt först. 

Grön laser-man tagen av polis i Karlskoga

Marsianer?! I slutet av maj?! Måste bero på klimatförändringarna.

Ger mig till sist på pensionsbestyren och anmäler uttag av allmän pension. Vad jag kan se blir det 20 8320:- före skatt, 14 574:- efter skatt, + 2 729:- i tjänstepension (eller vad det nu är) och minus mina månatliga utgifter har jag cirka 3 000:- över. Och då har jag kapat Netflix, kaffeabbonnemanget och några små poster till. Men, vad ska man förvänta sig, jag har ju bara jobbat i 45 år? Ja ja, det finns de som har det värre.

Anmäler även till facket att jag går i pension, så jag får en lägre medlemsavgift.

Får verkligen hoppas att jag får komma tillbaka och jobba lite i någon form. En vårdnadshavare tyckte jag skulle komma och vikariera på skolan hon jobbade på. Så det finns alternativ.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Vitt rep”

Stängt för kommentering.