Kategorier
Stockholm

Ofog

Inga biverkningar, bara en lätt humledoft. Eller om det är enbär. Konsekvenserna av den andra sprutan blev därmed som den första, begränsade till blott en viss ömhet och stelhet.

Sova ut, my ass! Vaknar kl 5! Får strax efter jaga ut en geting.

Jo, samtalet med min chef: preliminärt finns det åtminstone två dagar i veckan som jag kan täcka upp, plus att jobba som timvikarie. Eventuellt dyker upp nåt mer och delvis annat jobb. Jag kan med andra ord se framtiden an med spänning och viss tillförsikt. Det ska kunna trilla in lite kulor även under hösten.

Fixade rutingrejerna redan i går kväll så nu är jag flygfärdig. Om nu vingarna bär i värmen.

Såg ett motiv från bussen väl värt en stadsresa så jag gissar att det blir en soldränkt fotopromenad lite senare under denna lördag. Man måste ju steka lite bacon!

Ufo-rapporten där man utrett amerikanska piloters mystiska observationer på himlen är klar. Man har inte hittat bevis för att utomjordingar i rymdfarkoster ligger bakom fenomenen. Men man kan inte heller utesluta det, skriver New York Times.

Att ufo finns är ju självklart, det betyder ju unidentifed flying object, ofo på svenska. Ett ofog dock att vilja peta in utomjordingar i dem.

I går kväll hörde jag dem, tornseglarna. Nu vill jag se dem också. För min kamrat Orni T. Olog i Bromma var det tvärtom då han inte kan höra dem.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Ofog”

Ja ofta är du så rolig, så det är kul med din blog: ”Att ufo finns är ju självklart, det betyder ju unidentifed flying object, ofo på svenska. Ett ofog dock att vilja peta in utomjordingar i dem.” Och vad är detta med Orno T Olog i Bromma!!! Geni där! Har du bett tornseglaren, efter att du alla år studerat honom med sådan entusiasm, om du får kasta dig runt i skyn med honom ett slag. Han skulle nog uppskatta sällskapet.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.