Kategorier
Stockholm

Skrakbryggan

I ett plötsligt anfall av vetgirighet googlar jag vad snorkråka heter på engelska- bogey. Hmm! I golf heter ju ett slag under par ”eagle”, tre under par ”albatross” medan ett slag över par heter – ”bogey”.

Tar en relativt blygsam södersväng i sol och värme. På tal om snorkråkor och andra fåglar ser jag ett par tornseglare längs Kocksgatan. När jag kommer ner till bussterminalen rullar min buss precis in. Systembolagskön avhåller mig från att köpa öl och jag nöjer mig med komjÖLk på Coop. Blir uppmärksammad på att det är Sarvträskdagen i dag, Boo Natur- och miljöförening informerar om exploateringsplanerna för det ur biologisk mångfaldsynpunkt viktiga våtområdet bakom före detta Boo sjukhus.

Hem ljuva hem, redigerar dagens skräpbilder. Tur att jag har den böjelsen för då är alla bilder bra. 

Tar en stunds vila.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021