Kategorier
Stockholm

I dag latmask

Mejlar Tumblr om att när jag ska skriva titeln till en uppladdad bild hoppar markören tillbaka efter första bokstaven, Fönster blir önsterF. Har inte fått nåt svar men i dag fungerade det normalt.

När jag skriver instagram för att komma till sidan mötas jag ofta av

”Den här sidan är tyvärr inte tillgänglig.

Länken du följde kanske är trasig eller så kan sidan ha tagits bort. Gå tillbaka till Instagram.

Och i Mail har plötsligt, oönskat och oförklarligt mappen ”flaggat” försvunnit.

Men det blir ju en ny dator, och säkert nya problem, snart. Vet ju inte om scanner och skrivare lirar med nya M1-chipet. Men, den dagen den sorgen.

Om ni inte redan visste det, jag gillar fönster. När jag om tre veckor går in i ledighet ska jag kolla om jag har fönster så det räcker till en bok.

Läser Peter Kadhammar i Aftonbladet, som intervjuat konspirationsteoretiker i Sverige: ”Mannen i den lilla mellansvenska staden är glad och pratsam trots att jag tillhör ”main stream media”. Han erbjuder sig att skicka länkar så att jag kan forska själv. ”Biden finns inte. Han har inte satt sin fot i Vita huset. Kom ihåg var du hörde det först.” ”Jag är stolt över att jag har läst den här informationen. Vet du att det går tunnlar från Vatikanen till Jerusalem? Fyllda med guld. 650 flygplan har flugit guldet till Alaska och Grönland. Det var därför Trump ville köpa Grönland.”

Läser också: Alfavariant väckte oror. Ja, vem kan få ro utan oror?

Vad ska man käka i dag? Indiskt på Turban Dehli? Sikh transit gloria mundi.

I dag är jag latmask. För varmt ute, helt enkelt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.