Kategorier
Stockholm

G&D variation

Sista skolveckan till sist. Avslutningsutflykt med klassen i dag och det ser ut att bli den varmaste dagen hittills i år. På onsdag är jag ledig, komp för Nationaldagen, och jag planerar att klippa mig under dagen för att på kvällen återse mina gamla barndomskamrater. Vi ska ses på Boule & Berså och har jag tur kan man ta sig en interiör titt på Danvikens hospital. Det ska bli konsthall i lokalerna, har jag för mig att jag läste i lokalblaskan för några veckor sen.

En hittills opublicerad variant av Gin & Django. Lite tjatigt kanske, men vad sjutton.

Behöver lägga upp en plan för motion, promenader, när jag går i pension. Främst gäller det att hitta nånstans att gå. Friska Nacka-pinnarna prickar jag snabbt av så det behövs andra mål.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”G&D variation”

Nacka-pinnar som finska. Javisst, man måste se Danvikens Hospital, nya muséet!

Stängt för kommentering.