Kategorier
Stockholm

Snart är det över

En björktrast sitter i tallen och konserterar under en timme mitt i natten och jag har svårt nog ändå att somna i värmen. Röklukt från grannen under gör sitt till för att förstöra nattsömnen.

Funderar över framtida resor. Med barndomskamraterna tog vi självklart upp New York-resan. Nytt datum är september 2022 och kan jag jobba ihop 20 000:- är saken om inte biff så åtminstone hamburgare. Och den 17-18 september i höst är det Street Photo festival i Göteborg, fredag till lördag, med ett fullspäckat program och med flera utställare jag känner. Vore kul att åka dit.

Torsdag och sista riktiga skoldagen före morgondagens skolavslutning. Återstår att se hur sentimentalt det kommer att bli.

Bilderna tog jag på vägen till morgonbussen härom dagen, strax efter ett nattligt regn. Moder Natur är en överlägsen konstnär!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021