Kategorier
Stockholm

EM-brus

Ser första EM-matchen, Italien-Turkiet på fredagkvällen. Tre matcher i dag. Då mina kollegor i en dolsk sammansvärjning enats om att skapa ett pensionärsfyllo av mig har jag sen i går 30 öl i kylen. Bör klara helgens EM-fotboll på det, får bunkra nytt på måndag.

 En av avslutningspresenterna är boken Brus av Daniel Kahneman och handlar om ”det osynliga felet som stör våra bedömningar – och vad du kan göra åt det”. Undrar om där finns en baktanke. Ovanligt och oväntat bokval hursomhelst.

Mycket fotboll ett par veckor nu, innan det blir finalspel och lite glesare med matcher. Blir tajt att få till nåt fotografiskt skapande, men om jag anstränger mig så kanske.

På Facebook får jag en vänförfrågan som jag känner behov av att kolla upp. Flera inlägg med text på portugisiska och när jag släpper loss Google translate blir det:

besök henne gärna på hennes gamla övergivna herrgård (bli inte rädd för tomtens självlysande luft, tryck bort murgrönan med båda händerna, som hittar en järnrytare i form av en nisse som lättar).

Mycket intressant!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”EM-brus”

Ja, herregud, för dem som INTE ser på fotboll, är detta VÄRDELÖST. Jag slutade titta när sönerna flyttat hemifrån, det var bara roligt att se tillsammans med dem.

Stängt för kommentering.