Kategorier
Stockholm

Fotolördag på byn

Gott om stare i träd och buskar nu och det tjirras hejvilt utanför sovrumsfönstret. I Götet är Mikael Stahre ny tränare för blåvitt, undrar om han får någon anledning att tjirra när allsvenskan drar igång i juli. 

Petar in en fotopromenad ändå. Träffar Mackan och hans bekant Bodil från Kårböle och strövar på stan från Östra station, vi tar en matpaus med burgare på Barrels, fortsätter via Kungsan och tar en avslutande vätskepaus med en ”självrunnen” Hälsingedricka på Zumen. 

Intar soffan för att se det nordiska EM-derbyt mellan Danmark och Finland. Matchen avbryts sedan Danmarks stjärna Christian Eriksen föll ihop med misstänkt hjärtstillestånd. Läskigt, hoppas det går bra! (Han sägs vara vaken på sjukhuset dit han fördes).

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021