Kategorier
Stockholm

Pinne 37 check

Till sist samlar jag ändå kraft att knalla ner till den återstående pinnen nr 37 vid Skepperholmen. Har inga problem att hitta den heller. Hinner nästan hem till starten av England – Kroatien.

En rödstjärt gör ett sekundlångt stopp på trottoaren framför mig, längesen senast.

Nyhetsrubriken:

Larmet från Kriminalvården: Häktade tvingas dela säng

Undrar bara, ligger de sked eller skavfötters?

Två fotbollsmatcher kvar innan jag sluter mina ljusblå för denna söndag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

6 svar på ”Pinne 37 check”

”En rödstjärt gör ett sekundlångt stopp på trottoaren framför mig, längesen senast.” Kände igen mig, gillar. Min favorit, sedan jag bodde hos sonen på Värmdö och rödhaken kom och gjorde mig sällskap till lunchen på uteplatsen, ”inte rädd men avvaktande”, älskar sällskap.

Ag tyckte nu det var intressant, denna nya killa, skulle gärna spela med Zlatan, Zlatan om gör laget bättre, och han. Dynamit helt enkelt, minns inte vad har heter, Han sitter och säger, ” ja, det beror väl på att jag är bra”, så djävla osvenskt och befriande.

Stängt för kommentering.