Kategorier
Stockholm

EM-kommentarer

Några bra matcher i går, Ungern – Portugal och Frankrike – Tyskland. Den senare såg jag bara första halvlek av och redan då hade jag svårt att hålla ögonen öppna.

Några EM-kommentarer:

Marko Arnautovic ska ha förolämpat Ezgjan Alioski och uttryckt sig rasistiskt. Nu riskerar österrikaren tio matchers avstängning, skriver AP.

Om det stämmer, helt rätt!

Nattens hat mot Marcus Berg på sociala medier får konsekvenser. Svenska fotbollförbundet polisanmäler flera kommentarer.

Leta upp skithögarna som näthatar och sätt dit dem stenhårt!

Har släpat hem två större ryggsäckar fulla med diverse från skolan. En massa blommor inte att förglömma. Hinner inte stuva undan det som kan stuvas undan på grund av fotbollen utan får ta det när jag blir ledig om en dryg vecka.

Ingen näthatare.

3 svar på ”EM-kommentarer”

Glöm inte blommorna, det är varmt! Men låt dem inte STÅ i vatten, då ruttnar det. Om et är krukor, vill säga, lät dem inte torka ut. Jämn påfyllning. Snittblommor ska inte såt UTAN vatten, förstås. Kämpa, kämpa kämpa. Tänk på de ä gina med kärlek och du får ge kärlek och tacksamhet tillbaka. Ja har glömt ofta, nuförtiden bättre, men jag tog nys död på en låda penséer för de fick sumpmark av mig.

Stängt för kommentering.