Kategorier
Stockholm

Vidöppet

Torsdag hinner det bli och EM-fotbollen rullar vidare med tre matcher per dag. Huvva! Försöker se allt, men 21.00-matchen är ofta jobbig, är bra trött då. I går kämpade jag med ännu en bra, och sen, match, Italien – Schweiz.

Träffar i går ännu en gammal elev från min förra klass. Han står på tunnelbanan på väg till sin handbollsträning när han hejar på mig just som jag ska sätta mig. Vi står istället och surrar från Sockenplan till Skanstull. Kul!

Längtar så smått efter ledigheten, har en hel del att ta itu med och som jag behöver tid för. Listan är lång och växer för varje vecka.

I dag har det gått två veckor sen min andra anticovidinjektion och jag kan nu anses som odödlig. Pfizersilen ska funka även mot deltavarianten, läser jag precis.

Pratar löst med läraren i vars klass jag ska vara på fredagarna kommande läsår. Jag kan nog göra det jag vill, låter det som. Men än är det vidöppet. Vore kul att ha någon lektion med dem. Känner bara några få i hennes klass men det har aldrig varit nåt problem.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Vidöppet”

Det har bara gått 6 fotbollsdagar av 30 så mycket härligt kvar. Eleverna lever kvar och väntar på dig. Nu kan du jaga många pinnar en hel lång sommar. Allt blir bra. Många foton, arkivet växer ut i vår nya trappuppgång.

Stängt för kommentering.