Kategorier
Stockholm

Auf Wiedersehen & God natt

Nästa favorit att falla blir Tyskland, England gör två mål, det gör inte tyskarna. Auf wiedersehen, Deutschland! Sterling var den stora skillnaden, enda spelaren på plan som vågar bryta mönster. För min del kvittar det egentligen, typ må bästa laget vinna. Då jag bara ser Premier League av de utländska ligorna är jag ju väl bekant med de engelska spelarna och på så vis är det ju kul att Three Lions går vidare. Sen var det visst en match till i går kväll. Och god natt Sverige!

Ser att Champions League kommer gå på Cmore från och med i höst. Då behöver jag alltså Dplay för Allsvenskan, Viasat för Premier League och då Cmore för Champions League. Det blir dyrt!

Betydligt behagligare temperatur i dag. Har dock sovit illa ett tag på grund av värmen så jag vet inte riktigt vad jag orkar med av aktiviteter. Behöver som sagt fylla på med bilder, men å andra sidan kan det kvitta när.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021