Kategorier
Stockholm

AC/DC

Asså, den här värmen! Det går ju inte att ha annat än kallingar på sig inomhus. Hade jag jobbat heltid ett läsår till hade jag investerat i en AC, eller en DC, eller en AC/DC, men de bästa kostar dryga 5-6000:-. Och ändå är vår värme inget mot extremhettan i delar av Kanada och USA där folk dör i 47° hetta. Vi har en klimatkris som våra politiker hanterar kriminellt saktfärdigt.

Tittar på sista pinnkartan och försöker lägga upp en ekonomisk rutt mellan kontrollerna. Det låter sig inte göras utan det blir ett rackarns zick-zackande hur jag än gör. I allafall om jag vill följa stigar, vilket ju är att rekommendera om jag ska hitta rätt. Tidigast måndag för den aktiviteten, vill inte missa EM-fotbollen.

Får ett meddelande via messenger/facebook, från en Charles Moody: ”Jag vill ha samlag med dig…” Tack, men nej tack!

Facebook kan vara bra också, får tips om en för mig hittills okänd fotograf, Lisen Stibeck. Gillar!!!

Fixar mitt vaccinationsintyg via Kivra, går på under minuten. Gäller till och med 30/9, sen måste det förnyas. Har just nu ingen praktisk användning för det, det var mest för att jag läste att folk har problem att få ut sina.

Dagens utflykt sker med hiss t o r postboxen. Funderar samtidigt på golvläggningen i trapphuset, hur det går ihop med att folk går ut och in i sina lägenheter.

Och skjorttvätten med ättika verkar ha gått bra.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”AC/DC”

Stängt för kommentering.