Kategorier
Stockholm

Director of Exhibitions

— Berlin 2022. Det är nu klart att vi öppnar ett fjärde museum i fotografiets tjänst om två år. I pulserande Berlin, i en av stadens mest intressanta byggnader ur ett kulturhistoriskt perspektiv, Kunsthaus Tacheles. Det känns obeskrivligt bra, det är rätt hem för Fotografiska i Tyskland, säger Per Broman, VD och grundare av Fotografiska i Stockholm.

Ingen nyhet i sig, men nu söker de en Director of Exhibitions. Och ännu en anledning att besöka den tyska huvudstaden igen(som om det behövs). Vem vet, kanske besöker jag en dag även Fotografiska i New York, mitt medlemsskap i Fotografiska familjen gäller ju där också vad jag minns. Bara att spara pengar så jag har råd att åka.

Letar i bildarkivet efter två bilder till Fönsterboken. Förgäves. Jag vet att jag vill ha med dem så jag får fortsätta leta. Samtidigt hittar jag en handfull andra bilder jag nog inte publicerat men som jag nu omvärderar.

Dagarna går, värmen består.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Director of Exhibitions”

Stängt för kommentering.