Kategorier
Stockholm

Återhämtning

Förresten, lärde mig av Peggy Guggenheim-dokun att Robbans farsa, alltså Robert de Niro, var konstnär och har verk som ingår i The Peggy Guggenheim Collection.

Det känns mindre i påkarna i dag än efter Nyckelvikspinnarna, trots fler steg. Beror sannolikt på att Nyckelviken är fruktansvärt kuperat, i går gick jag mest på stigar och vägar och det var inte alltför många höjdmetrar att ta sig an. Är mycket nöjd över att ha tagit all 20 kontrollerna, trots att jag var färdig att ge upp med cirka sju kvar och när jag inte hittade dem utan att leta en bra stund. Det enda tråkiga i sammanhanget är att jag nu bara har en karta kvar. Förundras även över att jag inte såg en enda annan pinnletare. De kanske är så smarta att de inte är ute i sol och värme?

Kvartsfinaler i EM: Schweiz – Spanien och Belgien – Italien i kväll kl 18 respektive kl 21. De återstående kvartarna i morgon samma tider. Allsvenska matcherna spelas 15 och 17.30 under lördag och söndag. Norrköping – Malmö FF och Häcken – AIK är de intressantaste matcherna och de spelas den tidiga tiden lördag respektive söndag. Djurgården spelar på måndag.

På dagsprogrammet inget särskilt. Återhämtning, kanske?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Återhämtning”

NICE: ”Peggy Guggenheim-dokun att Robbans farsa, alltså Robert de Niro, var konstnär och har verk som ingår i The Peggy Guggenheim Collection.” Var det din tavla eller Robert e Niros farsas? Bättre med 20 pinnar i handen är 1 i brasan!

Tror de Niro senior-tavlan hänger i Venedig. Man borde åka dit och kika. Eller beställa hem kataloger.
Har 20 pinnar kvar att söka, i området runt Nackamasterna.

Stängt för kommentering.