Kategorier
Stockholm

Italia

Fratelli d’Italia,
l’Italia s’è desta,
dell’elmo di Scipio
s’è cinta la testa.
Dov’è la Vittoria?
Le porga la chioma,
che schiava di Roma
Iddio la creò.

EM:s bästa fotboll spelas nog av Italien. Ett lag som använder sin teknik och snabbhet till att spela offensivt. Att jämföra med arroganta Frankrike, som har kvaliteten men inte använder den, eller Spanien som använder sin kvalitet till att fegspela i sidled eller tillbaka mest hela tiden. Tyvärr har Italien även filmare i Neymarklass. Får dock inte glömma bort Danmark som även de presenterat en attraktiv fotboll.

Allsvensk fotboll i eftermiddag, Peking – MFF.

Coop håller stängt efter en elak attack mot det företag som levererar kassasystemen. Det går inte att betala, helt enkelt. Lite läskigt ändå, att hackare kan lamslå en livsmedelskedja. Tänk om alla livsmedelsbutiker slås ut, hur ser försörjningslösningen ut?

Helt plötsligt får jag tillbaka alla mina flaggade mejl, den brevlådan har varit borta i en månad om inte mer. Och min nya dator är cirka 23 dagar bort.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Italia”

Stängt för kommentering.