Kategorier
Stockholm

Rött och vitt

Danmarks sak är vår, men jag tror England tar hem det i kvällens semifinal i EM.

Har slut på färska bilder så jag lutar åt en sväng på byn i dag, trots hotande regn eller vad det blir. Tänker mig börja på Galleri Korn och kolla en utställning där, 5-11 juli Joar Vestergren ”Fotonihilism, eller vad är ett gott liv?” Öppnar kl 13 och då hänger jag på låset. Vädret avgör sen eventuell fortsättning.

I går före fotboll såg jag en gammal klassiker från 1956, Tsarens kurir. Minns att jag som barn läste den i serieform i Illustrerade klassiker. Antar att den publikationen skulle introducera litteratur för unga. Lite lattjo att alla i filmen talade franska, ryssar som de var. Följde upp den med Clintan-rullen Pale Rider, klassisk Clintan. Har sett den förut men det är svårt att hitta nåt annat att titta på.

Spanien var det bättre laget när det kommer till spel ute på plan, Italien dock snäppet bättre på straffar. Italien således till final. Och den vinner de, Spaniens possessionspel som ställde till stora besvär finns inte hos vare sig England eller Danmark.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Rött och vitt”

Vad har jag gjort, frågade taxichauffören när han skjutsade mig till SÖS och jag vrålade. Inlagd ryggskott/ishias svår. Fr nog läsa in blogg i efterskott, för tidigt ännu!

Stängt för kommentering.