Kategorier
Stockholm

Rött vitt svart

Symboliserar Danmarks utträde ur EM, först var det vitt och rött, sen blev det svart. De gör en riktigt bra match och klarar att direktspela sig från egen planhalva och gå till anfall med en teknik som för få svenska spelare har. England är dock det bättre laget och förtjänar sin finalplats, synd att det sker genom en billig straff. Kanske skulle Kane ha haft straff tidigare i matchen, kanske var domaren påverkad av att han inte blåste då.

Sover ändå skapligt trots värmen, är ju trött efter fotbollen som ju gick till förlängning igen. I trapphuset fortsätter hantverkaren att slipa golv och trappor inför kommande mattläggning och ett surrande ljud letar sig in i min lägenhet.

Tror inte jag skulle orka leta pinnar under rådande omständigheter, en massa plusgrader och ännu mer gassande sol. Det är ju rätt många timmar det handlar om. Jag får ta en kopp morgonkaffe och se vad jag för för infall efter det.

Tyckte mig se att Moderna museet har en utställning om piktorialismen inom foto. Ska kolla om det stämmer. Lite fotohistoria kan aldrig vara fel.

2 svar på ”Rött vitt svart”

Stängt för kommentering.