Kategorier
Stockholm

Skogsluff

Tidpunkten för regn sköts framåt med två timmar i taget, från kl 13 via kl 15 för att till slut landa på kl 17. Skippar därmed regnponchon. Molnigt och en lite mindre jobbig dag för pinnjakt, men bara lite. Det fläktar lite så det är rätt okej ändå.

Som vanligt fungerar orienteringen prickfritt men efter cirka 12 000 steg blir det helt okontrollerat. Här särskilt problem med två kontroller mitt ute i bushen, hittar den ena helt plötsligt bara när jag kommer dit från fel håll och riktning mot vad jag tror. Med den pinnen som utgångspunkt försöker jag orientera mig norrut mot nästa käpp, men en massa cykelstigar förrvirrar och jag ger upp den pinnen.

Får lite uppmuntran när det är som jobbigast.
Skogsgräsfjäril.

Ger upp för dagen men har tre kontroller ”inom räckhåll” så jag tar dem ”på vägen”. Dryga fem timmar, dubbla veckodosen igen alltså, och 23 431 steg. Ett gott dagsverke och resterande pinnar är säkert en två och en halvtimmes promenad, typ nästa vecka. Några få regndroppar, bara.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021