Kategorier
Stockholm

Vakt

Med gårdagens eskapader som ett gnissel och gnöl i lederna kämpar jag mig upp till frukost. Regnet som skulle kommit i dag fick vi under natten, vad jag kunde höra. De närmaste nio dagarna är utan större förändringar, 23-28 grader. Inte roligt! Man får vara på sin vakt så man inte smälter bort.

Aftonbladet kör ett sommar-astro, där jag som fisk får veta att jag kommer få ”en utmanande, spännande sommar. Du ägnar mycket tid åt att skaffa dig nya kunskaper och möjligheter. Under andra halvan av sommaren handlar det om härlig sommarkärlek men också om tro och andlighet.” Hellre asatro än astro.

Tror inte jag ska behöva gå ut i dag. Ska avvakta och se vilken effekt morgonkoffeinet får. Det finns att göra, det finns det, men jag ska ha lust till det också. Jag har ju gott om tid.

En av mina bilder på tumblr står i detta nu på 499 lajks, det är nog rekord.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Vakt”

Stängt för kommentering.