Kategorier
Stockholm

Brevlucka

Gillar ju när det är trasigt och rivet och med brevinkastet blev det en okej komposition av nånting egentligen ganska obetydligt.

Försöker hitta nåt jag vill läsa bland alla mina olästa böcker. Gillar mest biografier och fakta, precis som med film. Har svårt för romaner. Läste i och för sig, och med behållning, Haruki Murakamis 1Q84 och Fågeln som vrider upp världen. Sen blev det för mycket tonårsbröst i böckerna så jag läste aldrig Kafka på stranden. Tror det var förra sommaren som jag körde en läschallenge med en kollega. Jag läste sex böcker den sommaren, vad jag minns. Läser nu istället tidskrifter som jag hittar fortfarande inplastade, SPRÅK och Vår Fågelvärld, båda från 2019.

Duchamps-filmen får mig att plocka fram Whitney Handbook of the Collection och minnas tillbaka till ett absolut hänförande besök på Whitney Museum of American Art i New York City.

Det slår mig sen att jag har ju Shaun Tan´s Berättelser från innerstaden kvar att läsa, så det gör jag. Mycket bra texter och inte minst bilder.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021