Kategorier
Stockholm

Svartvitt i björkskogen

Ny vecka och dags för 2,5 timmars motion igen. Får nog bita i det stekta äpplet och utsätta mig för extremvädret. Noterade senast att jag de första timmarna gick och funderade på allt möjligt till den graden att jag fick örfila mig själv för att fokusera på orienteringen. Det är ett tecken på att jag ändå börjar få upp lite flås, när promenaden inte känns ansträngande.

Efter cirka tre timmar pajar istället min interna kompass, mitt lokalsinne, och jag finner mig gå åt motsatt håll mot vad jag tror. En kontroll dyker upp när jag minst väntar det och 110:an hittar jag inte. Tror att det var strålningen från Nackamasterna som gjorde det.

Nr 110 behöver jag kanske angripa från ett annat håll, virrade bort mig totalt när jag letade efter den senast. Det blir intressant och spännande!

Ska testa Ramlösas Fokus ute i skogen, ”berikat med extrakt från gröna kaffebönor och ginseng. Innehåller 105 mg naturligt koffein”. Typ om jag känner nån effekt av koffeinet när jag är trött. Minns en vilsegång i Nya Zealands regnskog där ett endaste russin i en tom mage i en utmattad kropp gjorde skillnad i typ en sekund.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Svartvitt i björkskogen”

”Minns en vilsegång i Nya Zealands regnskog där ett endaste russin i en tom mage i en utmattad kropp gjorde skillnad i typ en sekund.” Åh mitt favoritland, har du varit där? Har blivit erbjuden att följa med en gammal klasskompis, samma klass i 7 år, att följa med till detta land, längtar, men inte med denna klassis för jag var inte lika intresserad av fiske, och inte av nära relation. Gick inte. Men älskar litteraturen, jobbar på en B-uppsats på SU, Whiti Ihmeera, The Whale Rider.

Var där 1996, tror jag. Sista månaderna för Hongkong som brittiskt. Tillsammans med Irland ett favoritland. För långt bort, tyvärr.

Vadå Nya Zeeland och HongKong. GRANNAR kanske ja i öst! Jag var i HongKong och firade nyåret 1980/81, PÅ ETT HOTELL MED EN RULLANDE/SNURRANDE RESTAURANG MED UTSIKT ÖVER HELA HONGKKONG, PÅ sjuttielfte våningen, vi dansade ringdans runt med kineser och annat löst folk. High life

Bytte flyg i Hongkong och hade 11 närmast av sömnbrist medvetslösa timmar där innan flyget mot Auckland skulle lyfta.

Stängt för kommentering.