Kategorier
Stockholm

Åska

Tvingar mig iväg efter lunchkaffet och tajmar en åskskur perfekt. Väderappen säger ”soligt”. LIAR! Är ute efter Naturpasset och då jag läser att det säljs billigast på några apotek i stan, åker jag till Globen. Där ligger Apoteket Kronan just innanför dörren. Fel apotek, så jag får gå till det längst bort istället. Swishar 100:- för naturpasset och går sen tillbaka över bron och bort till busshållplatsen vid Londonviadukten. Varmt som fan! Men dryga 8 000 steg.

Läser att Bowies lya på 285 Lafayette Street i NYC sålts för 155 miljoner. Den har jag stått utanför, precis som utanför lyan i Berlin, på Hauptstraße 155.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Åska”

Var ute och gick och fick åskskuren över mig. HELBLÖT! Vad gör det en sommardag.

Stängt för kommentering.