Kategorier
Stockholm

Rothko med belysning

Börjar kika lite på orienteringsalternativen efter Friska Nacka, på orientering.se/hitta ut respektive Naturpasset i Nackareservaten. Båda ser kul ut. Det första dels med ett gäng kontroller inne i stan, viket gör det utmärkt att kombinera med foto, dels med checkpoints ute i Gustavsberg med omnejd. Gratis. Naturpasset kostar, men jag gillar ju Nackareservatet så jag slår till så fort jag har vägarna förbi ett försäljningsställe. Undrar vilken effekt all denna orientering får på isterbuken?

Lunchkaffet väsnas i bryggaren och efter koffeinintaget ska jag fundera på hur jag ska tackla de 27° som plågar min verklighet denna tisdag. I NYC och Berlin har jag varit ute i timmar i över 30°, men den egna lägenheten är ju ett bättre alternativ än ett hotellrum. Även om de senare har AC.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Rothko med belysning”

Smarta med blogg är väl bland annat att d aldrig missar något, aldrig en enda tid och ett enda något kom ihåg.

Stängt för kommentering.