Kategorier
Stockholm

Kantarellkoll

Lunchkaffet gör som vanligt underverk. Jag utsträcker nämligen min Coop-promenad till en kantarellkoll i hemskogen. Efter guldfyndigheten i samband med pinnjakten förra veckan vet jag var jag ska leta i en väldigt torr skog. Hittar tillräckligt för en macka eller två. Mina gamla stigar var nu rösade och breda.

Svarthättan och gärdsmygen sjunger vid lilla danska ängen och det är lagt nytt grus på motionsslingan. Vid Glasbrukssjöns parkering är det tjockt med bilar och jag antar att det är fullt med badande nere vid sjön. Undrar om jag fortfarande kan simma, har inte badat i pool eller sjö på evigheter.

På Coop träffar jag min favoritexpedit, tillika dotter till en kollega. Har känt henne sen hon var cirka två år och nu ska hon strax plugga kriminologi. Gillar när ungdomar man gillar har ambitioner!

Får ihop 9 812 steg. Hoppas kaffet får mig att vilja göra nåt liknande i morgon, trots +30°.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Kantarellkoll”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.