Kategorier
Stockholm

Supa skallen i bitar

En massa hemska plusgrader även i dag, 29 stycken, ruinerar det mesta av det jag skulle kunna tänka mig att sysselsätta mig med. Tyvärr är jag tvungen att ta mig till Coop, annars hade jag stannat inomhus.

Annars har jag 50 nya kontroller att leta efter i Nackareservatet och ytterligare ett gäng inne i stan och ute i Gustavsberg. Men de får anstå till svalare omständigheter, nu vill jag bara att tiden ska gå så det kan bli vettigt väder.

När uttrycket ” att supa skallen i bitar” får ett ansikte, eller tvärtom.

Då arbetsrummet är mitt varmaste rum är det inte kul att sätta sig att skapa trycksaker heller. Eller ens printa bilder.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.