Kategorier
Stockholm

Hitta ut och hitta hem

I dag, i värmen, tycker jag att det är en bra idé att införskaffa Hitta ut-kartan. Det är det inte! Det är för äckligt varmt!

Kartan kostar inget så jag lägger pengar på ett polfilter och en step up-ring så jag kan använda samma filter på flera linser med annan linsdiameter.

Via mej får jag veta att Apple inte kunnat ta betalt av mig för min dator. Jag försöker själv, men det funkar inte. Ringer kundtjänst som fixar det, sen har damen därstädes svårt att avsluta samtalet. Hon kanske inte har så många samtal så det blir tråkigt. Drygt 30 000:- fattigare, hoppas semesterersättningen och mina två små pensionsutbetalningar täcker månadens utgifter.

Har fullt korsdrag och då går det att sitta framför skärmen. Medan papper och annat löst flyger omkring.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Hitta ut och hitta hem”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.