Kategorier
Stockholm

Styv kuling i sovrummet

Helvetet är några grader mindre hett i dag. Jag har fyra dagar i rad med över 8 000 steg och ska försöka fortsätta den sviten så länge jag orkar. Rekordet är 26 dagar. Tänker mig därför ut i skogen och jaga Naturpassets kontroller. Ättikstvättade favoritskjortan i går kväll och ska nu gå förbi Coop och köpa ett par power bars och nån vätska.

Kommer jag ihåg tar jag med en kasse pantflaskor och -burkar till de lokala romerna så de har råd med en glass.

Korsdraget jag ordnade i går är till en början en besvikelse. I sovrummet är det lika varmt och kvalmigt som innan. Men sen händer nåt och det blir värdens drag, styv kuling, typ. Får ha täcket på mig.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Styv kuling i sovrummet”

OK, styv kuling i sovrummet, det viner lite här av alla öppna fönster, men den styva kulingen står du själv för. Där uppe.

Stängt för kommentering.