Kategorier
Stockholm

ENDAST

Asså, den här värmen! Den är förödande för min kreativitet. Jag orkar inte leta motiv utan gör endast de bilder jag snubblar över. Om nu någon ser nån skillnad. Göteborgarna anordnar ju en Gothenburg Street Photo Festival, kanske skickar jag in bilder till deras tävling, till en kostnad av 250:-. I så fall en kollektion av mina bus stop-bilder.

Bilden: gillar rutan nertill som ser ut som om träd och lövverk speglar sig. Men icke!

Vaknar tidigt, strax före kl 6 och går upp och käkar frukost. Läser tidningarna på mobilen, om bränder och översvämningar. Effekten av klimatförändringarna drabbar världen.

Hur ska jag få ihop till dagens 8 000 steg, det är frågan. +27°.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”ENDAST”

Stängt för kommentering.