Kategorier
Stockholm

Det är inte över

Sl.se säger 13.22, bussen kommer 13.16. Vilket jag minns från nån annan dag så jag är på plats. Bussen stannar vid ett övergångsställe för att släppa över far och son på cykel. En vit skåpbil är på väg att köra om den stillastående bussen men hejdas av ett tut från bussen. Vardagsdramatik!

Däremot tänkte jag inte på att den här avgången alltid fastnar i broöppning vid Danvikstull.

Det är inte över!

Det är första gången jag letar efter kontrollen efter Hitta ut-kartan. Första märket sitter uppe på Fåfängan och sen promenerar jag längs kajen, förbi Åhléns och till koloniområdet. Där vänder jag, är inte sugen på att göra fler steg än nödvändigt. Nöjer mig med 10 284.

Hemmavid träffar jag pappan till en elev jag hade för c:a 35 år sen (!). Han och hans fru kör också Friska Nacka-orienteringen. Kul!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Det är inte över”

Jag du är i dina hemtrakter, jag är från Bergslagen. Lite svårt hinna gå och leta pinnar där varje dag.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.