Kategorier
Stockholm

Fishy

Det är tyvärr bara att acceptera fakta, mitt promenerande kommer inte jaga bort isterbuken utan jag får lägga om min kost också. Och med en ny ekonomisk verklighet kan jag ju lika bra köra en ny kosthållning samtidigt.

Kyckling och grönsaker, till att börja med, och frukt! Och en och annan firre, kanske? Men vatten istället för lättmjölk? Nä, där går gränsen!

Om en månad börjar jag jobba igen, ska försöka köra dieten tills dess så får vi se vilken effekt det har.

Nu på förmiddagen spelar Sverige OS-fotboll mot USA kl 10.30. Sen ställs OS eventuellt in på grund av Covid. Matchen rubbar mina cirklar lite, kanske hinner jag komma iväg på lite orientering, kanske blir det en lokal promenad.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Fishy”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.