Kategorier
Stockholm

Kärlek i sommarnatten

Ena änden av ett mobilsamtal når in genom nattöppet fönster: Nu räcker det! Nu räcker det! Vänta bara, din lilla horunge!

Sommarnatten är full av kärlek. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Kärlek i sommarnatten”

Fin bild! Trots fula kommentarer i sommarnatten.
Jag tänker ofta på din tankar om dem som har pengar, de som driver samhället, du ser et INTE. Det är de penningstarka som kan investera och förbättra samhället. De kreativa, som har idéer, entreprenörerna. Dem gillar du inte. Låt vara att så många utnyttjar situationen till sin fördel och att världen kunde vara en bättre plats som alla de penningstinna satsade på en bättre värld. Som de i arabländerna, många i USA och Kina. Det positiva ofta i USA där det inte är fult att tjäna pengar som det är här i Sverige. Det är fult att människor INTE kan tjäna pengar, att det är fult att tjäna pengar, det hämmar utvecklingen.

USA är ju ett bra exempel där folk måste ha tre jobb för att få det att gå ihop. Eller företag som Amazon och Zalando med usla arbetsvillkor och usla löner. Bezos som åker rymdraket istället för att göra gott på jorden. Men tycker man det är okej att rika blir rikare bland annat på skattepengar så gör man själv tror jag på människors lika värde och jämställdhet.

Stängt för kommentering.