Kategorier
Stockholm

Betong och sten

”A reader lives a thousand lives before he dies. the man who never reads lives only one.”

—George R. R. Martin

Ingen läs-challenge denna sommar, lika med högst begränsad läsning, tyvärr. Borde verkligen läsa mer. Har böcker att läsa så jag klarar mig livet ut.

Ska kanske låta bilderna stanna på externa hårddisken, men då behöver jag en backup till om den skulle paja. Får kolla upp hur det funkar med iCloud och iCloud drive, om Lightroom hittar bilderna där. Den omfattande bildmappen ligger hursomhelst, och efter många om och men, på den externa hårddisken.

Läser lite på webben om magert kött, hittar förutom kyckling och kanin:

Ett annat märke av kostkött är Turkiet. Det innehåller lite kolesterol, absorberas väl i människokroppen och är källan till många användbara ämnen. Turkiet kött är rikt på vitamin A och E, järn, kalium kalcium.

Hör ljud från trapphuset, antar att det är golvlisterna som skruvas tillbaka efter golvläggningen.

2 svar på ”Betong och sten”

”Ett annat märke av kostkött är Turkiet. Det innehåller lite kolesterol, absorberas väl i människokroppen och är källan till många användbara ämnen. Turkiet kött är rikt på vitamin A och E, järn, kalium kalcium.” Was? Gerum!

Stängt för kommentering.