Kategorier
Stockholm

Repris

Å de e måndag morgon…

Får ett besök inne i sovrummet av en ung talgoxe. Den försöker ta sig ut genom det stängda fönstret men fattar vinken när jag öppnar det andra på vid gavel.

Regn- och åskvarning för timmarna efter lunch. Tänker mig ändå en paraplypromenad på stan, från Slussen till Reymersholme där en glömd checkpoint väntar. Se kan det bli en tur över bron och Marieberg och Lilla Essingen.

Två timmar återstår ännu av kopieringen av min digra bildmapp från gammeldatorn till externa hårddisken, sen ska den ju kopieras vidare till den nya. Det kanske går något fortare, hoppas den får plats bara.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Repris”

Vi får snart vänta oss checkpoint MAtti här i Orminge, det lär bli kö. Få se vad vi gör åt det.

Stängt för kommentering.