Kategorier
Stockholm

Externa funderingar

Funderar över en av mina små externa hårddiskar, en Western Digital my passport pro. Den har en anslutning som bara funkar till min äldsta MacBook. Behöver en adapter för att kunna använda den till nya datorn, USB/Thunderbolt(?). Har ytterligare en liten extern, en LaCie rugged, men den har jag förlagt nånstans.

Snart börjar Premier league igen, till helgen tror jag. Blir fint, men tajtare med tid för de 8 tusen.

Träskhallonen bör rimligtvis sjunga på sista versen men jag får ändå ihop till en näve på väg till frisören. På vägen hem har det börjat regna så det blir en blöt runda för att komplettera antalet steg.

Testar att köra regnställ under min promenad, det var länge sen. Det testet faller inte väl ut, regnstället håller inte måttet utan släpper genom vatten. Måste kanske investera i ett nytt. 9 485 steg landar jag på.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021