Kategorier
Stockholm

55

Ger mig på Lightroom igen, på nya datorn. Högerklickar på frågeteckenmapparna, får fram ”leta reda på mapp”, markerar mappen backups och nåt händer. Kvar är ändå ett gäng bilder med utropstecken. Visar sig att jag bara flyttat bilderna, till backups, inte hittat dem. Nå, ett gäng bilder är nu ändå i Lightroom, men hälften fattas. Verkar ligga i nån Pictures-mapp. Fattar inte varför LR lägger bilderna på olika ställen vid import. Nya tag erfordras.

Onsdag, vad ska jag med onsdag till?

Och väderappen jiddrar åter om regn efter kl 13. Tar kanske paraplyet och kör en checkpointvända i den stora staden.

Har bestämt mig att minska på mitt spelande av framförallt Woody origin, ett slags pusselspel. Det har tidigare tagit flera timmar av den vakna delen av mitt dygn. Tänker att om jag klarat av att ta mig ut och gå i en och en halvtimme varje dag i nu trettio dagar, ska jag nog klara att minska spelandet till ett minimum. Behöver hitta nåt annat att fylla dötiden med, läsa t ex. 

Den första balkonggubben börjar få färg. Alltid något i dessa eländiga tider.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”55”

WIKIPEIA: ”Femfemma, gammalt uttryck för idiot, dåre, stolle, knäppskalle, sinnesslö, galning etc.

Person som enligt 1864 års strafflag bedömts vara psykiskt sjuk brottsling enligt 5 kap. 5 § strafflagen och blir således straffri. Sedan 1965, då brottsbalken började gälla, har uttrycket ingen förankring i straffrätten men används ibland vardagligt i nedsättande bemärkelse.”

Jag tror di snabbt, dvs inte alls.

Stängt för kommentering.