Kategorier
Stockholm

Slussen väggskugga

Skräpigt lite varstans ny, när fåglarna letar mat i överfulla och alldeles för sällan tömda papperskorgar. Det är så det funkar med den rådande upphandlingsideologin. Beställaren betalar så lite som möjligt, utföraren gör så lite som möjligt. Win-win för dem, förlust för resten av samhället. 

Höftleden smärtar lite mer än jag trodde men det är bara att bita ihop, smärtan avgör belastningen och det går. Går Kungsholmen fram och tillbaka från T-c.

När jag går under centralbron mor Stadshuset tänker jag på en bild som jag gjorde här och som jag vill hitta igen: ”Ett glas för mycket”.

En råtta kommer i ett huj ut från buskarna längre fram och springer mot mig, strax efter kommer en katt. Den tappar spåret omgående och rådisen hittar sitt hål. Jag hittar mina checkpoints.

Allteftersom går det sämre och sämre och det gör ondare och ondare, särskilt uppför trappor. Får sen ta en plågsam jogg för att hinna med bussen. Aj aj aj!

Blott några ynka få regndroppar faller på mig denna dag, ännu färre bilder blir gjorda. 

13 043 steg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Slussen väggskugga”

Atrosont i år, går nu på Må Bra i Orminge, testa dem. Ichias hela sommaren, nu akupunkturprogram. Du behöver hjälp med gymnastik, jätteviktigt, jag tror inte du lyssnar på mig, men jag vet att man fåt jobba med sina leder.

Det viktiga är att inte halta, då belastar man lederna fel och då uppstår större skada som blir svårare att bli av med. Fråga erfarenheten. Mig.

Stängt för kommentering.