Kategorier
Stockholm

Amiral

Lugnt och stilla, just inget bryter Sarvträsks vattenspegel. Sothönsen, änderna och deras små änklingar är utom synhåll. 

Kollar med sl.se när bussen går, kl 11.20 står det, med 11.16 överstruket. Men det går jag inte på, och mycket riktigt kommer bussen kl 11.16. Min gamle bekant Gusse kör. 

Får en ny följare på Tumblr, överst några depptexter, sen ett gäng kvinnoarslen. Block!

En ekorre springer längs en uttorkad bäckfåra, min fåra delar jag med cyklister, joggare och barnfamiljer. Noterar nya familjen dubbeltrast och att hunden Wille har tappar sin märkbricka med telefonnummer och namn. Kanske bättre att den kom bort än Wille själv. Utmärkt orienterat även i dag, inga misstag.

Amiral.

Kommer ifatt och förbi ett stort gäng elever och lärare från Kungliga Svenska Balettakademin, eleverna ca 9-11 år gamla. Har en gammal elev i den skolan men först fem minuter efter att jag passerat dem kommer jag ihåg elevens namn.

Ståplats på eftermiddagsbussarna. 

12 428 steg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Amiral”

Stängt för kommentering.