Kategorier
Stockholm

Sönder

Har tillgång till ett gäng bilder ändå på nya datorn, men många återstår att länka till bildbiblioteket. Ingen hjälp från Fejangruppen Lightroom/Photoshop heller. Kollar en video om Lightroom på Moderskeppet och bildbiblioteket där stämmer inte alls med mitt. Där finns en huvudbildmapp ”Bilder” och i den ligger sen övriga undermappar för varje år. I mitt nuvarande bibliotek finns ingen sån huvudbildmapp. Undrar om det går att fixa till i efterhand? Det värsta är att det är kajko på gamla datorn också. Katarsis!

Gör en särskild lista för denna dag som jag följer slaviskt. Förbereder mig därför för en skogsorientering, den näst sista, sen har jag tagit alla Naturpassetkontrollerna.

Åt min andra balkongjordgubbe och bananflugefällan fungerar perfekt, tror de är döda, alla. Man får glädjas åt det lilla.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

3 svar på ”Sönder”

Stängt för kommentering.