Kategorier
Stockholm

Bird’s eye view

Förtvivlad barngråt kl 7 på morgonen, sannolikt i samband med lämning på dagis. Oerhört jobbigt som mamma/pappa att stålsätta sig och ändå åka till jobbet. Som personal handlar det om att avleda, prata med barnet om annat, det är jag bra på. Nån timme senare är det ett härligt stoj och stim från de små.

Sex dagar med regn från i morgon. Men man vet ju inte var det kommer att regna, hur mycket eller hur länge. 

Tornseglarna har dragit söderut, det gjorde de kanske när det började regna och blev lite svalare här uppe.

Flera allsvenska lag förstärkte sina trupper under det senaste transferfönstret. Inte mitt Djurgården, vi hade behövt en vass målskytt, en ny Sören Larsen. Men de är dyra och trots att DIF har en skaplig kassa kan det vara bra att hålla i stålarna. Och Bajen är vidare till play-off om en plats i Europa Conference League, liksom för övrigt Elfsborg. Båda får dessvärre övermäktigt motstånd i Basel respektive Feyenoord.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Bird’s eye view”

Ja, jag hörde skriken, så desperat att man fick tankar på övergrepp, fy fan vad det finns i världen. Men jag vet, jag har också haft lite skrik från barn när vi lämnade någon gång, dock lite lugnare och vi var lyckligt lottade. Gick bra för Djurgården, tror jag, jag har två äldsta söner Hammarbyare, och en yngsta Djurgårdare. Så man får hålla sig neutral.

Har haft skolelever som inte kunnat släppa mamma vid lämning. Med hen pratade jag om ryssugnar på Runmarö, som hen av nån anledning kände till. Nej, det gick åt h-e för DIF i derbyt mot AIK, 1-4.

Stängt för kommentering.