Kategorier
Stockholm

Tattoo me?

Två fina fönster igen, ångrar att jag plåtade dem med mobilen. Skulle använt kameran för bättre bildkvalitet. Hoppas ändå att de duger för min bok.

Hade en kort period i mitt liv, för inte alltför längesen, då jag funderade på en tatuering. Tyckte det kunde vara coolt att göra den i New York dessutom. Men jag kunde inte komma på ett motiv. Nu vet jag vad jag borde valt, men det är inte längre aktuellt. Den tatueringen skulle i så fall gjorts för 40 år sen och då fanns det inte på kartan att gadda sig.

Snyggaste fönstret av de två.
Men det här fönstret har också sin charm med den balklänningliknande gardinen.

Känner mig lite energifattig denna dag. Inget på listan är så där jättekul, mer sånt som måste göras. Och jag behöver en container att slänga skräp i, till exempel tomma pärmar.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Tattoo me?”

Stängt för kommentering.