Kategorier
Stockholm

Dekorativt

Fotboll kl 15 och kl 17.30 innebär att jag gör bäst i att klämma mina steg innan. Det blir med största sannolikhet en lokal runda och jag ska nog kolla hur det står till i svampskogen, se om trattisarna börjar titta upp.

Den här bilden uppmärksammades av sajten ”Pictures worth seeing” och någon undrade vad det var. Jag vet ju inte, men tror att syftet nog mest är dekorativt.

Anders Tegnell säger ”JA” till att kramas”.  Sverige ser ljuset i tunneln.

Behöver detaljplanera mina kommande arbetsuppgifter i skolan, och vill göra det så snabbt som möjligt för att slippa känna stress. Gillar att ha tomfattande saker gjorda. Har tre vardagar på mig efter i dag och det räcker ju gott och väl, men ändå.

Och det är mycket annat kvar att göra, många bilder kvar att länka, i Lightroom. Upptäcker det när jag ska byta tillbaka min profilbild på Fejan, som synkades med min dito på Insta och till det sämre. Och när jag ska leta bilder till publikationen Station to Station.

Ska försöka använda morgontimmarna väl.

Synd att de försvann, Manhattans tunnelbanelinjer ovan jord.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021