Kategorier
Stockholm

50

Måndag, vecka 35. Vad månde bliva?

Planerar första bildpasset med ettorna på torsdag. De vill förmodligen bara måla vad de vill, men det lär de sig inget nytt av. Och då gäller det ju att lära dem nytt samtidigt som de tycker det är roligt. På fredag har jag 3c i halvklass på temat ”Höst” och första delen är klar, ska ”bara” skrivas ut här hemma och sen kopieras på skolan. ”Bara” för att min nya dator inte får min kontorsskrivare att samarbeta, eller om det är tvärtom.

Dagens åttatusing river jag av i området runt Nackamasterna, sen är jag klar med skogsorienteringen för i år. Nya kartor, nya tag till våren.

Mad dagens antal steg har jag också nått målet 50 dagar i sträck över 8 000. Bättre kondition, men samma vikt, samma midjemått. Måste kanske svälta isterbuken till underkastelse?

4 svar på ”50”

Fin bild från Kulturhuset. Tror de blir ännu bättre kvalitet på din undervisning när du inte jobbar varje dag. Man ska äta ett litet mål var tredje timmer, så man inte blir för hungrig och slukar stora mängder. Lite men ofta bäst, hörde jag.

Det hänger rätt mycket på vad du äter, och vad du inte äter. Tycker jag borde se nån effekt efter 50 dagars motion och ändrad kosthållning.

Man vräker i sig om man blir hungrig, men om man äter var tredje timme, hinner inte hunger uppstå.

Stängt för kommentering.