Kategorier
Stockholm

Blott en skugga av mig själv

Förser de av mina bilder som saknar nyckelord med just det. De är 81 350 nånting när jag börjar. Betar av drygt hundra, varav en del inte hittas av Lightroom när jag vill redigera dem. Det är roligt nästan jämnt.

Dagens steg klivs i svampskogen. Kollar mina svampställen, bland annat för svarta trumpeter, men konkurrensen är stor och folk har nog redan gått skallgång efter svampstackarna och trålat upp det mesta.

Några få och små bleka taggsvampar är allt jag finner. Men jag får ihop mina steg och det var huvudsaken.

Funderar till vilken fotobok

jag använde mig av Fotoklok.

Men jag är blott en fototok,

så det minns jag ej.

Hade tänkt se fotbollslandskampen Sverige – Uzbekistan kl 17, men då var den redan färdigspelad. Tror inte jag missade nåt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.