Kategorier
Stockholm

Verify

Bör nog ändå försöka få iväg Windows-boken till Blurb innan gamla datorn skär ihop totalt. Redan nu är den olidlig, snurrar bara man pekar på ett kommando, om det ens går att peka. På den nya hittas inte alla bilder än, de är inte borta utan de finns i mappar här och var, men Lightroom kan inte länka till dem. Och då blir det ett jäkla kneg att leta upp dem. 

Så gott som klar. Ska nu invänta ett bra lockpris på Blurb. Kanske får den bara heta ”Windows”?

Men redigeringsläget för bloggen är okej igen, rubriken hamnar där den ska redan här. Alltid nåt!

Ställer mig på vågen för skojs skull: 87,5. 87,5! Äntligen resultat, har bokstavligen gått ner minst 2,5 kilo! Går förbi spegeln utan att titta, för där syns ingen viktminskning.

Försöker komma in på Frames-appen på mobilen. Funkar inte! Min mejladress och mitt valda lösenord påstås inte matcha varandra. Klickar på ”glömt lösenordet”, bifogar min mejladress och ska sen få en fyrsiffrig kod via mejl: ”verify your email”. Nån sån kommer inte trots två försök. Testar skapa nytt konto, då funkar inte ”/” som lösenordstecken!

När nyheterna om talibanernas maktövertagande i Afghanistan briserade samlade SVT:s programledare och tidigare USA-korrespondent Carina Bergfeldt in över en miljon kronor till Svenska Afghanistankommittén.

– Vi ser inte mellan fingrarna. Det är en medarbetare som betett sig olämpligt och som själv vet om det, säger Anne Lagercrantz, divisionschef för SVT Nyheter i Medierna i P1.

Skicka Anne Lagercrantz till Kabul, omedelbart! Carina Bergfeldt kan ta hennes jobb!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Verify”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.